Visie & Missie

Ondanks de snelle groei van Multitex, die al jarenlang matrassen voor beddenwinkels en hotels produceert, heerst er nog altijd de gedreven cultuur van een familiebedrijf.

Als team zijn we trots op de producten die we maken: comfortabele matrassen met een lange levensduur, in een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Handmatig vormgegeven, met oog voor detail, kwaliteit en gebruikte materialen. En dat zie je terug in de hele collectie matrassen en topdeks.

Onze visie op comfortabel slapen

Een comfortabele nachtrust voor iedereen staat voorop bij de ontwikkeling en productie van onze matrassen. Daarbij is kwaliteit essentieel! De opgebouwde ervaring en kennis van Multitex op het gebied van ventilatie, ondersteuning en duurzame materialen garanderen een optimaal slaapsysteem. Producten in mooie materialen, elk met hun eigen specifieke eigenschappen.

Door steeds te blijven innoveren richten we ons op de toekomst en op nieuwe ontwikkelingen en trends op gebied van slaapcomfort. Een van de pijlers van Multitex is dan ook het zich specialiseren in de toenemende vraag naar maatwerk, zowel in maat en vorm, als in (natuurlijke) materialen en bijzondere, zelfgekozen afwerkingen.

Onze missie

De missie van Multitex Bedding is het ontwikkelen en produceren van duurzame en comfortabele matrassen voor een eerlijke prijs. Dat doen wij met veel passie, want de tevredenheid van onze klanten is de kroon op ons werk! Al onze producten worden getest op kwaliteit en een perfecte afwerking, zodat u onbezorgd kunt genieten van het allerbeste ligcomfort. Want een goede nachtrust is de basis voor een gezond en uitgerust begin van de dag.

De slaapwereld van Multitex Bedding, waar kwaliteit, innovatie en service hand in hand gaan, is dan ook al jaren een succes. Met onze hoogwaardige producten, persoonlijk advies en snelle levertijden dragen wij graag bij aan onze slogan voor elke klant: dromen op de beste Multitex matras.