Technologie & Innovatie

Natuurlijke en innovatieve materialen

De verwerkte materialen, zoals de diverse soorten stoffen en micro- en pocketveren, worden met zorg geselecteerd. En om u een breed assortiment voor een scherp tarief te kunnen bieden, worden deze hoogwaardige materialen internationaal ingekocht. Met name voor de diverse matrashoezen werken we met natuurlijke en innovatieve stoffen. Stoffen als aloë vera, bamboe, tencel, organisch katoen en cashmier wol. De verschillende schuimsoorten, zoals traag- en droogschuim, komen van een gespecialiseerde fabrikant in Kesteren, die zeer strenge kwaliteits- en milieueisen hanteert. Daarmee is zowel de kwaliteit als de veiligheid van uw producten gewaarborgd.

Veelzijdig assortiment in concurrerende prijzen

Tijdens de opstartfase van de onderneming, die tevens het begin van de economische crisis vormde, waren het vooral de goedkopere polyether matrassen, die erg in trek waren. De laatste jaren genieten juist de kwalitatief betere matrassen de voorkeur. Want veel consumenten hebben ervaren, dat een goed matras de basis is voor een ontspannen nachtrust.

Productie

Multitex Bedding produceert matrassen in alle denkbare soorten, maten en uitvoeringen. Niet alleen in de bekende standaardmaten, maar juist ook in afwijkende afmetingen, die bij veel andere merken niet leverbaar zijn. Dat betekent optimale flexibiliteit in lengte-, breedte- en diktematen. Maar ook in materialen en uitvoeringen biedt Multitex een riante keuze. Van diverse fraaie, natuurlijke stoffen tot innovatieve soorten vulling, van koud- of traagschuim, tot latex, gel of hybride kwaliteiten.

Levering

Daarnaast kan een order snel geleverd worden, zonder de gebruikelijke lange levertijden. Een voordeel, dat bij de meeste klanten hoog scoort. En omdat wij kritisch inkopen en scherp op kwaliteit en prijs letten, kunnen wij u de beste prijs- kwaliteitsgarantie bieden. En natuurlijk informeren wij u graag over de verschillende specificaties van de diverse matrassen, en hoe een weloverwogen match te maken voor uw klant.