Maatwerk matrassen

De aanschaf van een nieuwe matras is een belangrijk beslissing, die medebepalend is voor een goede nachtrust en daarmee met uw welzijn overdag. Reden genoeg om een weloverwogen keuze te maken. Dat kan een matras in een standaarduitvoering zijn, maar wellicht kiest u liever voor een speciaal op uw wensen vervaardigde matras.

Toenemende vraag naar maatwerk

In de laatste jaren is de behoefte aan maatwerk in matrassen steeds meer toegenomen. Een ontwikkeling die Multitex volgt, door u de mogelijkheid te bieden uw matras geheel naar eigen wensen en persoonlijke voorkeuren samen te stellen.

Standaard matrassen in een boot, camper of caravan zijn vaak onnodig hard en oncomfortabel. Of reeds versleten door vorige eigenaren. Het kan zijn dat de matras er aan de buitenkant nog goed uitziet, maar dat de binnenkant te wensen overlaat. Schimmels zijn niet altijd zichtbaar, maar ze zorgen wel voor een ongezond slaapklimaat! Of wellicht heeft u een prachtig klassiek bed op de kop getikt, dat afwijkt van de standaard maatvoering. In al die gevallen is het ideaal om uw eigen matras, aangepast naar uw eigen lichaam en wensen, op maat te laten maken.

Deskundig advies

Een op maat gemaakt matras dient te voldoen aan een aantal criteria, waaronder uiteraard de juiste maatvoering. Maar het is ook essentieel dat een matras voldoende steun en comfort biedt en dat de gebruikte materialen aan uw voorkeuren voldoen, qua hardheid, ventilatie en warmteregulatie. Daarbij heeft u de keuze uit diverse types, zoals comfortschuim en latex, wel of geen pocketveren. Ook voor de matrashoes zijn er diverse uitvoeringen verkrijgbaar, in aangename stoffen en stijlvolle motieven, terwijl er ook de mogelijkheid is, deze met eigen merk of logo te laten borduren. Uiteraard adviseren wij u graag over de specificaties van de verschillende opties om in overleg met ons uw droombed te ontwerpen. Zodat u precies krijgt wat u zoekt: een kwalitatief hoogwaardig product, dat exact naar uw wensen is vervaardigd.